Årstaskogs väg 9c, vån 14/16

Årstaskogs väg 9c, vån 14/16

Slutpris

4 100 000 kr


Stockholm

Årstaskogs väg 9c, vån 14/16


Slutpris
4 100 000 kr

Stockholm

Väldisponerad 2:a högt upp i huset med sjöutsikt!

-Högt upp i huset - Liljeholmskajen - Goda kommunikationer - Nybyggt- Väldisponerad- Sjöutsikt-

Välkommen till en väldisponerad 2:a högt upp i huset med generöst ljusinsläpp. Ni finner denna lägenhet i ett attraktivt läge med ett stenkast ifrån city samtidigt lika nära till naturen. Genomgående påkostade materialval och moderna funktionaliteter. Väldisponerade och sociala ytor i form av lättmöblerat och luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från dem stora fönsterpartierna samt öppen planlösning mot köket. Ett stilrent och påkostat kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Den stora balkongen med härlig sjöutsikt kan man ansluta till via vardagsrummet. Ett generöst sovrum med härligt ljusinsläpp samt gott om förvaring. Helt kaklat badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i ett perfekt läge där det mesta man önskar sig finns. Endast kort gångavstånd till det populära området Liljeholmskajen där man kan njuta av sol och bad eller varför inte uppleva soluppgången. Samtidigt kunna ansluta till Årstavikens natur via den populära promenadstråken invid vattnet. Kommunikationerna är de bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg som endast är ett stenkast bort. Med cykel tar man sig snabbt över Årstabron in till city och till fots nås Liljeholmen centrum på ca 15min och till Södermalms höjder på ca 20min.

En bostad som måste upplevas på plats.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 135 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
14 av 16 (Hiss finns)
Såld
2021-09-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.