Atterbomsvägen 30,  2 tr

Atterbomsvägen 30, 2 tr

Slutpris

2 625 000 kr


Kungsholmen / Fredhäll— Stockholm

Atterbomsvägen 30, 2 tr


Slutpris
2 625 000 kr

Kungsholmen / Fredhäll— Stockholm

Perfekt planerad 1:a med stor balkong och sjöglimt!

Välplanerad 1:a med smart alkovlösning och härlig balkong mot lummig grönska och sjöglimt över Mälaren. Under sommartid blir den stora balkongen som ett extrarum. Välkomnande hall med god förvaring i stora garderober. Stort fönsterparti inbringar gott om ljus. Kvadratmetrarna är väl utnyttjade och rummet upplevs stort och luftigt. Plats för soffa, matgrupp, säng och annan önskvärd trivselinredning. Här bor du i en skuldfri och äkta förening som äger marken. Som medlem i denna förening får man nyttja den fantastiska takterrassen med 360° vy över Stockholms innerstad.

Läget är svårslaget med fantastiska promenadstråk. I området finns Fredhällsparken med plaskdamm och tennisbana. Trots det lugna läget är kommunikationerna goda med närhet till både tunnelbana och bussar. Matbutik, systembolag, apotek mm finns på några minuters avstånd. Förutom stans bästa badklippor och trevliga Solstugan ligger både Hornsbergs strand och Smedsuddsbadet på behagligt promenadavstånd. Missa inte denna unika chans till ett citynära läge med låga boendekostnader i svårslagen miljö. Möjlighet till snabbt tillträde finns.


Boarea
25 kvm
Avgift
1 527 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-01-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Atterbomsvägen såldes av oss 2021-01-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Atterbomsvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.