Badstrandsvägen 20 / Kungsholmen - Stora Essingen / Stockholm

Fin 1:a (möjlig 2:a) med alkov och en fantastisk balkong!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 225 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Badstrandsvägen såldes av oss 2017-08-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Badstrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Stora Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En underbar lägenhet med en fantastisk balkong som erbjuder fri utsikt och sol från tidig eftermiddag till kväll! Många vackra originaldetaljer såsom spröjsade fönster och fiskbensmönstrad ekparkett som pryder golven. I vardagsrummet finns ett vackert fönsterparti mot balkongen där man kan njuta av solen till långt fram på kvällen med magiska solnedgångar. Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet. Välplanerad med praktisk sovalkov. Går att göra om till en 2:a, förslagsvis kan köket placeras där alkoven är och ett sovrum skapas där köket är idag. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer (buss utanför porten som tar dig till Fridhemsplan och vidare på cirka 10-15 min). Cirka 3 minuters gångavstånd till närmsta badbrygga - skärgårdskänsla fast inom tullarna! En lägenhet som måste upplevas, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration