Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen - Stora Essingen / Badstrandsvägen 20

Fin 1:a (möjlig 2:a) med alkov och en fantastisk balkong!

En underbar lägenhet med en fantastisk balkong som erbjuder fri utsikt och sol från tidig eftermiddag till kväll! Många vackra originaldetaljer såsom spröjsade fönster och fiskbensmönstrad ekparkett som pryder golven. I vardagsrummet finns ett vackert fönsterparti mot balkongen där man kan njuta av solen till långt fram på kvällen med magiska solnedgångar. Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet. Välplanerad med praktisk sovalkov. Går att göra om till en 2:a, förslagsvis kan köket placeras där alkoven är och ett sovrum skapas där köket är idag. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer (buss utanför porten som tar dig till Fridhemsplan och vidare på cirka 10-15 min). Cirka 3 minuters gångavstånd till närmsta badbrygga - skärgårdskänsla fast inom tullarna! En lägenhet som måste upplevas, välkomna!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen - Stora Essingen
Badstrandsvägen 20
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 2 225 kr/mån
Driftkostnad: 502 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Badstrandsvägen