Badstrandsvägen 19, 2tr

Badstrandsvägen 19, 2tr

Slutpris

4 020 000 kr


Kungsholmen - Stora Essingen— Stockholm

Badstrandsvägen 19, 2tr


Slutpris
4 020 000 kr

Kungsholmen - Stora Essingen— Stockholm

Snyggt renoverad 3:a med smart planlösning och ljusinsläpp från tre håll!

Välkomna till en nyrenoverad, ljus och välplanerad 3:a med två franska balkonger och ljusinsläpp från tre väderstreck! Här har ni grönska och vatten runt knuten, samtidigt som bussen som tar er tvärs över city går precis utanför fastigheten. För att inte tala om föreningens underbara trädgård på husets baksida, en väl tilltagen oas för föreningens medlemmar att njuta av.

Lägenheten totalrenoverades 2014 - förutom badrummet som renoverades 2017 i samband med stambytet. Golven pryds av vitlaserade furugolv som tillsammans med de vitmålade väggarna får lägenheten att kännas "luftig". Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och mediamöblemang. I anslutning till rummet finns ett förråd/ klädkammare. Stort fönsterparti och fransk balkong som vetter mot föreningens grönskande trädgård. Nyrenoverat badrum med vita kakelplattor på väggarna samt ett unikt och mönstrat klinkergolv med värmeslingor under för maximal komfort. Utrustat med tvättmaskin. Köket är även det stilfullt och modernt med en lantlig finish. Plats för matbord som rymmer 4-6 personer. Bra förvaring bakom skåpluckorna i en vacker grå nyans och gott om arbetsytor ovan en oljad och massiv bänkskiva av ek. Fullgod och inbyggd maskinell utrustning från Bosch och Whirlpool. Två sovrum, varav ett större med plats för dubbelsäng och diverse förvaring. Här finns även en klädkammare och utgång till fransk balkong.

Välskött BRF med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är äkta och äger sin mark.

Läget på Stora Essingen är optimalt med unika fördelar. Här bor man i stan samtidigt som man är omgiven av Mälarens glittrande vatten - skärgårdskänsla med både båtliv och bad. Från lägenheten är det kort gångavstånd till Essingetorgets serviceutbud med mataffärer och restaurangliv. Coop ligger cirka 50 meter från lägenheten. Goda kommunikationer i form av både buss (1:an går precis utanför huset) och tvärbana som snabbt tar dig in till city.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 627 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-30

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Badstrandsvägen såldes av oss 2018-11-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Badstrandsvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.