Baltzar Von Platens Gata 4 / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad 2:a om 48 kvm intill Norr Mälarstrand!

Slutpris
4 175 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 366 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0,5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2016-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Baltzar Von Platens Gata såldes av oss 2016-12-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Baltzar Von Platens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN!

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 2:a på nedre Kungsholmen, i en vacker fastighet uppförd 1932. Här finns vackra tidstypiska detaljer bevarade så som fiskbensparkett, vackra spröjsade fönster och väl tilltagna fönsternischer. Planlösningen disponeras av en välkomnande entré med avhängning och vidare ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Fullt utrustat arbetskök med gott om förvaring i hyllor och skåp. Mysigt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Fräscht helkaklat duschrum och gott om förvaringsmöjligheter i två ordentliga klädkammare. Här bor ni nära vatten, bad och härliga promenadstråk på Norr Mälarstrand men också till Fridhemsplans stadspuls med restauranger, caféer och butiker i bl.a Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är goda med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration