Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Baltzar Von Platens Gata 4

Välplanerad 2:a om 48 kvm intill Norr Mälarstrand!

OBS! FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN!

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 2:a på nedre Kungsholmen, i en vacker fastighet uppförd 1932. Här finns vackra tidstypiska detaljer bevarade så som fiskbensparkett, vackra spröjsade fönster och väl tilltagna fönsternischer. Planlösningen disponeras av en välkomnande entré med avhängning och vidare ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Fullt utrustat arbetskök med gott om förvaring i hyllor och skåp. Mysigt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Fräscht helkaklat duschrum och gott om förvaringsmöjligheter i två ordentliga klädkammare. Här bor ni nära vatten, bad och härliga promenadstråk på Norr Mälarstrand men också till Fridhemsplans stadspuls med restauranger, caféer och butiker i bl.a Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är goda med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Baltzar Von Platens Gata 4
Slutpris: 4 175 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 366 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 0,5 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Baltzar Von Platens Gata