Baltzar von Platens Gata 7B, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Etagevåning med magnifik takterrass & sol från morgon till kväll! Garage i huset!

Slutpris
8 000 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
1 731 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4-5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Baltzar Von Platens Gata såldes av oss 2018-09-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Baltzar Von Platens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

**ACCEPTERAT PRIS** Ring för personlig visning!

Varmt välkomna till en unik etagevåning på Nedre Kungsholmen! Bostaden är onekligen unik i sitt slag med sin höga standard och privat takterrass om ca 34 kvm med vy över takåsarna. Lägenheten är fördelad i två plan med hall, vardagsrum, badrum och duschrum på entréplanet. Via spiraltrappan når ni övre plan med sovrum och ett smakfullt, påkostat kök. Härifrån tar ni er till den otroliga terrassen med ogenerat läge och sol hela dagen. Njut av både frukost, lunch och middag här uppe! Det här är ett tryggt boende med extremt låg avgift där tv och internet ingår, i en ytterst välskött och stabil förening. Till lägenheten hör också tre st källarförråd.

Här bor du i ett lugnt och mycket populärt kvarter med områden som erbjuder all närservice man kan tänkas behöva och i det myllrar av restauranger och caféer samt deli-butiken Göken runt hörnet. Ett stenkast bort finner du också vatten och grönska samt kommunikationer som tar dig till Stockholm city på under 10 min.

Ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration