Båtbyggargatan 62

Båtbyggargatan 62

Slutpris

6 675 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Båtbyggargatan 62


Slutpris
6 675 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Unik takvåning i två plan med sjöutsikt och kvällssol

Etagelägenheten är genomströmmad av naturligt ljus tack vare de stora fönstren som ger en vacker vy över omgivningen. Detta ger en känsla av rymd och öppenhet samtidigt som det skapar en harmonisk atmosfär.

Utöver de estetiska fördelarna är lägenheten i enastående skick och väl underhållen. Materialvalen är av hög kvalitet och ger en lyxig touch till varje rum. Du kan flytta in direkt utan att behöva oroa dig för renoveringar eller uppdateringar.

Läget i Sjöstaden är idealiskt, med närhet till både natur och stadsliv. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer och shoppingmöjligheter att utforska. Tack vare närheten till vatten och grönområden kan du också njuta av utomhusaktiviteter som promenader längs strandpromenaden eller båtliv.

Sammanfattningsvis erbjuder denna takvåning en unik möjlighet att bo i ett eftertraktat område med fantastisk sjöutsikt, ljusa och öppna ytor samt en underbar takterrass. Missa inte chansen att få uppleva det bästa av både natur och stadsliv. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka detta exceptionella boende!


Boarea
88 kvm
Avgift
5 625 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4-5 (Hiss finns)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Båtbyggargatan såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Båtbyggargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.