Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Bergsgatan 39, 4 tr

Lägenhet i toppskick högst upp med bästa läge på Kungsholmen. Låg avgift samt garageplats!

Välkommen till denna lägenhet högt upp i huset med bästa läge på Kungsholmen! Här bor du med låg avgift samt garageplats! Garageplatsen ligger i direkt anslutning till hiss. Härlig balkong mot föreningens innergård. Bostaden präglas av ljusa materialval och hög standard. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med bra avhägningsmöjligheter i garderob. Hallen leder vidare mot kök och vardagsrum i öppen planlösning, vilket skapar en social känsla. Fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens. Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i inbyggda garderober. Arbetsrum med plats för både säng och skrivbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Läget är optimalt med promenadavstånd både till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand, Kungsholms strand och Stockholms city. I närheten finns flertalet restauranger, caféer, butiker och livsmedelsaffärer. Bättre än såhär kan ni inte bo!

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Bergsgatan 39, 4 tr
Slutpris: 7 500 000 kr
Boarea: 75 kvm
Avgift: 1 647 kr/mån
Driftkostnad: 380 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Bergsgatan