Bergsunds Strand 42 / Stockholm - Södermalm / Stockholm

Trivsam tvåa med ljusa ytskikt och centralt läge vid Hornstulls puls!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 179 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsunds Strand såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsunds Strand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stockholm - Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga tvåa med toppläge mellan puls och natur!

Här bor ni med centralt läge intill Hornstulls puls, men även med gångavstånd till vatten och parkområden. Bostaden upplevs som ljus med vitmålade väggar och genomgående ljusa trägolv. Hallen erbjuder avhängning direkt till höger om entrén samt förvaring till vänster. Vardagsrummet är socialt planerat med plats för både soffgrupp och matplats. Köket finner ni precis intill och där finns såklart diskmaskin. I sovrummet finns en garderobsvägg samt area nog för en dubbelsäng, men även bokhylla eller annan förvaringsmöbel. Badrummet är fräscht och ljust. Bostaden är belägen på samma våningsplan som innergården som har utemöbler, grillmöjligheter och planteringar. Till bostaden hör ett vindsförråd. Säljaren har även tillgång till ytterligare två förråd på samma våningsplan till en kostnad om 75 kr/st och månad.

Brf Sågen 20 är en äkta förening som äger marken och omfattar 37st bostadsrätter samt 2st hyresrätter (dolda tillgångar). Den ena hyresrätten är en 4rok om 105kvm och kommer att upplåtas med bostadsrätt de närmaste månaderna vilket föreningen uppskattar kommer ge 6,5-8 Mkr till föreningens kassa. Efter det finns en hyresrätt (101 m2) kvar i föreningen. En annan dold tillgång i föreningen är vinden. Här finns även 3st lokaler som samtliga hyrs ut till ICA, vilket ger en mycket stabil och indexerad inkomst. Föreningen är därav inte oroliga för framtida räntehöjningar på föreningens lån. Det framgår inte av årsredovisningen, men föreningen har meddelat att de kommer amortera ca 4 Mkr av långfristiga skulder nu när balkong/fasad projektet är avslutat. Dessa tas från ett räntekonto där de placerat ca 5,5 Mkr sedan 2017 då den tidigare lilla hyreslokalen i bottenplan uppläts som en bostadsrättslägenhet.

Hornstull har med den kreativa atmosfären kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Barbro, Tjoget, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4- och 54.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.