Bergsundsgatan 4, 1,5 tr / Södermalm / Stockholm

Fin 2:a med balkong! Avgiften sänktes 5 % den 1 april 2017!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 091 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1,5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsundsgatan såldes av oss 2018-02-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 2:a på bästa adressen vid populära Hornstull, Bergsunds Strand och Långholmens grönska! Lägenheten karaktäriseras av en härlig rymd, högt i tak och genomtänkta detaljer vilket gör lägenheten till något alldeles extra. En härlig tidsenlig charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans med fina ytskikt, snickerier och ett härligt ljusinsläpp.

Inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. I det luftiga allrummet finns stora sällskapsytor där plats ges för såväl soffgrupp, stor matplats som sällskapsmöbler, förvaring och inredning. Stilrent kök med exklusiv bänkskiva i sten och rikligt med förvaring. Rejäl balkong i sydväst som vetter mot lummig gård och erbjuder sjöglimt över Pålsundet. Sovrum med smart platsbyggd förvaring och plats för dubbelsäng. Separat duschrum och toalett.

Föreningen är välskött och har stark ekonomi. Avgiften sänktes 5 % den 1 april 2017.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration