Bergsundsgatan 12

Bergsundsgatan 12

Slutpris

3 200 000 kr


Södermalm / Hornstull— Stockholm

Bergsundsgatan 12


Slutpris
3 200 000 kr

Södermalm / Hornstull— Stockholm

Ljust hem i sutteräng med stor balkong i väst!

Varmt välkommen till detta ljusa hem i högt läge med generös balkong som har eftermiddagssol! Juridisk person godkänns!

Här bor du trivsamt i ett fint sutteränghus som erbjuder dig att bo fyra våningar upp över gård utan att behöva springa i trappor. Bostadens hall har förvaring via inbyggda garderober med överskåp och har en tjusig hatthylla ovan säkerhetsdörren. Allrummet är rymligt och lättmöblerat med gott om utrymme för en soffgrupp, säng och matplats. Här har ni ett vackert ljusflöde via de stora glasen i dubbeldörrarna till balkongen. Bland detaljerna så finner ni klassiska spanjoletter, men även hyllplan i samband med balkongdörrarna som verkar likt nischer för blommor eller andra prydnadsvisioner. Den stora balkonger omges av grönska och är i höjd med trädtopparna. Här finns plats för bord, stolar, växter och lyktor. Perfekt plats att avnjuta eftermiddagsfikan eller kvällsmaten. Arbetsköket är i funkisstil och går i vitt, det har även ett trivsamt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier. Badrummet har bra förvaring via hyllplan och spegelskåp, här finns även badkar. Då bostaden är mot gårdssidan så är det väldigt lugnt utanför, trots att ni bor nära kommunikationer och puls. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Tillträdet är flexibelt.

Brf Bergsundsgatan 12 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Här finns 49st bostadsrätter och 4st hyresrättslokaler som genererar gott om kapital (strax över en halv miljon årligen). Föreningen har även 14st parkeringsplatser som även dem ger ett gott tillskott till föreningens kassa. Belåningen är idag väldigt låg (ca 2089kr/kvm enligt den senaste årsredovisningen, det vill säga, en bra bit under snittet i Stockholm). Stora renoveringar som fasad, tak och stambyte är samtliga gjorda och det lär dröja innan de görs igen. Föreningen erbjuder en fantastisk takterrass med utsikt mot Norra Tornen, Högalidskyrkan och Årstaviken. Här finns sittplatser och grill för större sällskap. Annat som kan erbjudas är en helt nyrenoverad tvättstuga med digitalt bokningssystem, cykelförråd, gästlägenhet samt förråd. Kort sagt en riktigt trivsam förening.

Hornstull har med den kreativa atmosfären kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Barbro, Tjoget, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4- och 54.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
25 kvm
Avgift
1 420 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2021-08-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bergsundsgatan såldes av oss 2021-08-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsundsgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.