Birger Jarlsgatan 65A / Östermalm/Vasastan / Stockholm

Charmig sekelskiftestvåa Östermalm/Vasastan!

Slutpris
5 160 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
1 571 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Birger Jarlsgatan såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birger Jarlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm/Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en otroligt charmig och insynsfri sekelskiftestvåa med utmärkt läge precis på gränsen mellan Östermalm och Vasastan! Lägenheten ligger i en vacker fastighet uppförd 1913 och har ett antal välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggnadsår såsom vackert furugolv, djupa fönsternischer och dörrkarmar med snickerier, takrosett och en väl tilltagen takhöjd om 3,20 m. Lägenheten renoverades 2016 då ett nytt kök sattes in, en öppning togs upp mellan kök och vardagsrum, väggar och tak målades om och samtliga trägolv slipades och vitoljades. Planlösningen är nu väl genomtänkt och disponeras genom en välkomnande entré och hall med förvaring i en inbyggd spegelgarderob. Vidare når ni vardagsrummet med härlig rymd och ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot Engelbrektskyrkan. Köket håller hög maskinell standard med integrerade vitvaror samt erbjuder gott om arbetsytor. I sovrummet ryms både dubbelsäng och god förvaring i garderober.

Här bor ni på en attraktiv adress med promenadavstånd till allt som Vasastan, Östermalm och City har att erbjuda. Utbudet av restauranger, caféer och barer är stort och Humlegården och Stureplan når ni på bara några minuter. Kommunikationerna är goda med närhet till flertalet innerstadsbussar samt flera av tunnelbanans linjer.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration