Sök Meny
Såld

Stockholm - Östermalm/Vasastan / Birger Jarlsgatan 65A

Charmig sekelskiftestvåa Östermalm/Vasastan!

Varmt välkomna till en otroligt charmig och insynsfri sekelskiftestvåa med utmärkt läge precis på gränsen mellan Östermalm och Vasastan! Lägenheten ligger i en vacker fastighet uppförd 1913 och har ett antal välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggnadsår såsom vackert furugolv, djupa fönsternischer och dörrkarmar med snickerier, takrosett och en väl tilltagen takhöjd om 3,20 m. Lägenheten renoverades 2016 då ett nytt kök sattes in, en öppning togs upp mellan kök och vardagsrum, väggar och tak målades om och samtliga trägolv slipades och vitoljades. Planlösningen är nu väl genomtänkt och disponeras genom en välkomnande entré och hall med förvaring i en inbyggd spegelgarderob. Vidare når ni vardagsrummet med härlig rymd och ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot Engelbrektskyrkan. Köket håller hög maskinell standard med integrerade vitvaror samt erbjuder gott om arbetsytor. I sovrummet ryms både dubbelsäng och god förvaring i garderober.

Här bor ni på en attraktiv adress med promenadavstånd till allt som Vasastan, Östermalm och City har att erbjuda. Utbudet av restauranger, caféer och barer är stort och Humlegården och Stureplan når ni på bara några minuter. Kommunikationerna är goda med närhet till flertalet innerstadsbussar samt flera av tunnelbanans linjer.

Varmt välkomna!

Sponsrade länkar
Stockholm / Östermalm/Vasastan
Birger Jarlsgatan 65A
Slutpris: 5 160 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 1 571 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Birger Jarlsgatan