Birger Jarlsgatan 104D / Östermalm - Vasastan / Stockholm

Välplanerad och toppfräsch 1:a på populär adress!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 698 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2018-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Birger Jarlsgatan såldes av oss 2018-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birger Jarlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm - Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fantastiskt fina etta i mycket gott skick! Toppläge i Vasastan/ Östermalm med närhet till KTH, Handelshögskolan, Stockholms Universitet mm. Lägenheten erbjuder smakfulla färg- och materialval, bland annat så pryds golven av vacker fiskbensparkett. Suverän planlösning med ett stort kök som rymmer separat matplats, rymligt sällskapsrum med vita väggar och ett stort renoverat badrum i helkaklat utförande. OBS! Huset ligger i souterräng, entréplan sett från entrén - dock motsvarande en våning upp från lägenhetens alla fönster (cirka 3 meter från mark upp till fönster, se foto i bildspelet). Välskött och stabil förening med en underbar gemensam innergård, Internet (100 Mbit/s) och Kabel-tv (basutbud) inkluderat i avgiften. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration