Birger Jarlsgatan 114

Birger Jarlsgatan 114

Slutpris

4 550 000 kr


Vasastan - Östermalm— Stockholm

Birger Jarlsgatan 114


Slutpris
4 550 000 kr

Vasastan - Östermalm— Stockholm

Fantastisk sekelskiftestvåa med takhöjd om ca. 3,6 m & bevarade detaljer!

Fantastisk sekelskiftesdröm med burspråk och fina stora fönsterpartier!

Här bor ni med närhet till det mesta som Stockholm har ett erbjuda. Lägenheten har många bevarade sekelskiftesdetaljer såsom fina stuckaturer, en takrosett, och generös takhöjd om cirka 3,6 meter (!) som skapar en härlig atmosfär.

Ljus och välkomnande hall med högt i tak samt exklusiva infällda spotlights. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av mörk klinker med golvvärme. Bra förvaringsmöjligheter i de platsbyggda förvaringsskåpen.
Från hallen kommer man till det stilrent renoverade köket (2014) med högt i tak och påkostade detaljer såsom exklusiv Carreramarmor och vattenkran i guld.
I det stora rymliga vardagsrummet slås ni av den härliga takhöjden, det vackra fiskbensmönstrade golvet samt ett fantastiskt ljusflöde från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för det mesta.
Från vardagsrummet når ni in till det mysiga sovrummet genom de vackra speglade pardörrarna. Sovrummet pryds av vackert trägolv, högt i tak och stora fina fönster. Väggarna är målade i en halvturkos ton och i rummet finns plats för en större säng (1,60 säng på bild).
Helkaklat badrum med svart klinkergolv samt vitt kakel på väggarna. Tidlöst renoverat badrum med smakfulla materialval och en trevlig duschhörna med både tak- och handdusch.

I närområdet finns det gott om trevliga restauranger och caféer som bland annat populära Svartengrens, finkrogen Farang med avsmakningsmeny, Sibiriens soppkök och Café Sirap med fantastiska amerikanska pannkakor. För den som gillar hamburgare finns både Flippin Burgers och Gnarly Burger några minuters promenad bort.

En kortare promenad från bostaden tar dig till Stureplan, Odenplan och promenadstråken i Lill-Jansskogen och Hagaparken.
I närheten finns en av Stockholms största innerstadsparkerparker - Vandislunden, där det även finns badmöjligheter under sommaren.
Här bor du med närhet till butiker och mataffärer. KTH, Handelshögskolan och Universitetet finns i närheten.

Goda kommunikationer med närmsta tunnelbanestation Tekniska högskolan på bara någon minuts gångavstånd från bostaden. I området finns även Roslagsbanan och flertalet bussar från Odengatan.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
47 kvm
Avgift
2 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-08-22

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Birger Jarlsgatan såldes av oss 2018-08-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birger Jarlsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.