Birkagatan 26, 1 tr

Birkagatan 26, 1 tr

Slutpris

3 520 000 kr


Vasastan-Birkastan— Stockholm

Birkagatan 26, 1 tr


Slutpris
3 520 000 kr

Vasastan-Birkastan— Stockholm

Underbar sekelskiftes 1:a!

Varmt välkommen till denna charmiga och väldisponerade 1:a med vackra sekelskiftesattribut och en underbarbar balkong i fritt söderläge! Här finns goda förutsättningar att ändra planlösningen till en fin 2:a med ett rymligt sovrum. Lägenheten erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och fina fönster med ett generöst ljusinsläpp. Den väl tilltagna takhöjden bidrar en luftig känsla och de höga golvsocklarna tillsammans med de speglade pardörrarna ger lägenheten charm och karaktär. Köket och duschrummet är stilrent inrett med hög standard. Lägenheten är belägen i hjärtat av Birkastans vackra fastigheter med en mängd trevliga restauranger och designbutiker runt knuten. Direkt närhet till Rörstrandsgatans puls och nöjesliv samt rekreationsområden i Vasaparken och Karlbergs Slottspark.

Välkommen på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
1 714 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.