Bondegatan 18, 1/2 tr / Södermalm / Nytorget / Stockholm

1,5:a intill Nytorget!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
1 731 kr/mån
Rum
1,5 rum
Såld
2016-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bondegatan såldes av oss 2016-11-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bondegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Nytorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trivsamma 1,5:a (möjliga 2:a!) om 44 kvm precis intill populära Nytorget och Medborgarplatsen. Lägenheten är i gott skick med fina ytskikt. Planlösningen disponerar en välkomnande entré med förvaring, ett generöst vardagsrum med ett stort fönsterparti, ett snyggt 50-tals kök i härliga färger och ett fräscht helkaklat badrum. Föreningen är välskött med god ekonomi och har de större renoveringarna bakom sig. Dessutom finns två takterrasser i söderläge för medlemmarna. Läget är optimalt med närhet till både Nytorget, Skrapan och Medborgarplatsen. Här bor ni mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm med stort utbud till både restauranger, trendiga caféer, härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration