Brännkyrkagatan 66

Brännkyrkagatan 66

Slutpris

4 010 000 kr


Södermalm / Mariaberget— Stockholm

Brännkyrkagatan 66


Slutpris
4 010 000 kr

Södermalm / Mariaberget— Stockholm

Charmig 2:a med stor balkong nära Mariatorget!

Letar du efter en välplanerad tvåa, med stor balkong i grönskande läge med närheten till Mariatorget? Då har du kommit rätt!

Välkomna till Brännkyrkagatan 66, beläget på populär adress mellan Mariatorget och Söder Mälarstrand. Här har ni en välplanerad lägenhet, med moderna inslag i kombination med de charmiga 60-tals detaljerna. Med sina 38 kvadratmeter har den här lägenheten allt man kan tänka sig behöva. Direkt i hallen möts du av platsbyggda garderober i original på båda sidor, som ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Både sovrum och vardagsrum är i generös storlek och har fönster i lugnt läge mot innergården. I vardagsrummet har du möjlighet att möblera med både mysig soffhörna och matplats. Med vännerna över kan ni ta med middagen ut till balkongen och njuta av solen, mot de lugna och grönskande omgivningarna. Du som flyttar hit kommer även få en fin present då balkongerna ska byggas ut under hösten och bli både djupare och ljusare. Härligt, visst? Avslutningsvis är både kök och badrum moderna och välutrustade. I köket har du integrerad mikro, induktionshäll, fläkt, ugn samt kyl/frys i bra storlek. Här finns även ett fönster, vilket ger köket en ljus och luftig känsla. Badrummet är från stambytet 2016 och utrustat med tvättmaskin. En helt unik chans att förvärva en riktigt trevlig lägenhet med härlig balkong som snart blir ännu bättre!

Bostadsrättsföreningen Leporiden 1 omfattar 100st lägenheter varav 87st är upplåtna med bostadsrätt och 13st med hyresrätt (dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och ger stora kapitaltillskott vid eventuell försäljning). Utöver detta finns 13st lokaler tillhörande föreningen som ger goda intäkter. Föreningen har tillgång till ett garage med 20st parkeringsplatser, dessa kostar endast 1 284 kr/mån. Här är de flesta större renoverar redan gjorda, så som stambytet som slutfördes 2019. Ingen förändring av avgiften planeras heller och den inkluderar värme, vatten, kabel-tv (basutbudet) och bredband. Föreningen har en stor tvättstuga och en egen innergård med bra solläge. Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

På vår adress vid Brännkyrkagatan 66 blir Bysistorget din närmsta granne med din egna bokhandel ,kaffebar, mat från ställen som Légumes och Barrels samt loppisar på helgen. Intill ligger även flera matbutiker, både en av Södermalms bästa ICA-butiker med en trevlig delikatessdisk och en stor Willys. Med några minuters promenad finns mycket goda kommunikationer med både bussar och tunnelbana. Promenerar du ner längst Torkel Knutssonsgatan, kommer du enkelt till Mariatorget som bjuder på lummiga gator, otrolig atmosfär och mysiga restauranger, caféer och butiker. Det här området bjuder också på fantastiska vyer över staden, längst Monteliusvägen och på Skinnarviksberget väntar kvällspromenader med storslagna utsikter. Promenerar du nedåt Munchenbryggeriet möter du snart Söder Mälarstrand med promenadstråk längst kajen med stadshuset som utsikt. Välkommen att utforska detta fantastiska läge och område!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 525 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-08-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Brännkyrkagatan såldes av oss 2022-08-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Brännkyrkagatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.