Bysistorget 8 / Södermalm / Stockholm

Söderpärla med låg avgift och utsikt över Bysistorget!

Slutpris
8 525 000 kr
Boarea
119 kvm
Avgift
2 125 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bysistorget såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bysistorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga fyra med välbevarade och tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, generös takhöjd och fungerande öppen spis. Bostaden är genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger lägenheten ett rikligt ljusinsläpp och bidrar till lägenhetens luftiga atmosfär. Lägenheten inrymmer stora sociala ytor med matsal och vardagsrum i fil, kök med matrum, tambur, inre hall, besöks-wc, badrum, stort sovrum och gott om förvaring i ett flertal inbyggda garderober. Här bor ni i ett högt, lugnt läge men ändå med Söders puls runt hörnet och goda kommunikationer med närhet till bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Välskött förening med extremt låga månadsavgifter, bra hyresintäkter från lokalhyresgäster och rullande årliga överskott. De boende har även tillgång till den gemensamma takterrassen.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.