Carl Akrells Gata 2 / Gärdet / Stockholm

Etagelägenhet med villakänsla, egen uteplats och fransk balkong!

Boarea
153 kvm
Avgift
7 818 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
BV och 1 (Hiss finns)
Såld
2019-01-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Carl Akrells Gata-8 såldes av oss 2019-01-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Carl Akrells Gata-8

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad etagelägenhet med härlig villakänsla, imponerande takhöjd, egen uteplats och fransk balkong! Bostaden har genomgående vacker parkett i lägenhetens sociala rum och sovrummen, fina ytskikt samt en takhöjd om 3 meter på entréplanet.
Vardagsrummet är inbjudande och köket lyxigt stort med ypperliga förvaringar och plats för 10 matgäster. Badrummen som ligger på respektive våningsplan är moderna och stilrena. Planlösningen möjliggör att man har upp till 4 sovrum om man önskar och dessa är i mycket bra storlek och kan användas som såväl sovrum, arbetsrum som tv-rum. Egen entré från gatan och allt man kan önska såsom affär, gym , dagis och skola inom 100 meters radie. Här är den perfekta bostaden för den stora familjen eller den som vill bo spatiöst.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration