Dalagatan 12, 1 tr

Dalagatan 12, 1 tr

Slutpris

8 600 000 kr


Vasastan— Stockholm

Dalagatan 12, 1 tr


Slutpris
8 600 000 kr

Vasastan— Stockholm

Perfekt 3:a med vackra originaldetaljer!

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till ett boende utöver det vanliga där inga detaljer har lämnats åt slumpen! Vackra originaldetaljer som fungerande kakelugn, höga socklar, spröjsade fönster, speglade dörrar, stuckaturer och hela 3 meter i takhöjd. Rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett som löper vidare genom hela bostaden. Två bra sovrum och i master bedroom finns en fungerande kakelugn. Vidare finns ett helkaklat duschrum och ett badrum med badkar. Platsbyggd kök med ljusgrå luckor som matchas snyggt med bänkskiva och stänkskydd i Carrara marmor, vitvaror från SMEG. I köket finns generös matplats och utgång till balkongen som vetter mot innergården. Samtliga fönster mot gatan är ordentligt ljudisolerade.

Bostaden ligger på en av Stockholms innerstads bästa adresser med absolut närhet till allt du kan önska! I närområdet finner ni vackra och natursköna grönområden såsom populära Tegnérlunden och Observatorielunden. Området kryllar av mysiga caféer, restauranger och butiker samtidigt som stadens puls och finns runt hörnet. Populära restauranger i närheten är Grill, Rolfs kök och Supper. T-centralen tar du dig till på bara några minuter och här finns också pendel- samt regionaltåg och Arlanda Express.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
105 kvm
Avgift
3 979 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.