Dalagatan 86 E / Vasastan / Stockholm

Elegant sekelskiftesetta!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 204 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalagatan såldes av oss 2018-02-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Dalagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk lägenhet i gott skick med genomgående planlösning, härlig atmosfär, välplanerade kvadratmetrar och smarta lösningar. Missa inte möjligheten att förvärva en underbar sekelskiftespärla på eftertraktad adress i Vasastan. Här bor du högt upp i huset med ett fint ljusflöde in i lägenheten. Vackra sekelskiftesdetaljer som ljusa trägolv, väl tilltagen takhöjd och spröjsade fönster. Lägenheten har ett lugnt läge och alla fönster vetter mot den öppna gården.

I Vasastan finns ett rikligt utbud av populära restauranger, caféer, parker och grönområden. Livfulla Rörstrandsgatan som kryllar av restauranger, caféer och butiker når ni på cirka 7-10 minuter. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har fina promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

Gällande allmänna kommunikationer är läget att betrakta som synnerligen svårslaget då såväl T-bana (Odenplan, uppgång - Västmannagatan), innerstadsbussar och nedgång till Citybanan återfinns inom 2 minuter. Flygbussarna stannar runt hörnet.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration