Dalagatan 24

Dalagatan 24

Slutpris

3 600 000 kr


Vasastan/Odenplan— Stockholm

Dalagatan 24


Slutpris
3 600 000 kr

Vasastan/Odenplan— Stockholm

Perfekt planerad tvåa om 36 kvm med vackra originaldetaljer från 1884!

Varmt välkomna till denna perfekt planerade tvåa om 36 kvm med vackra originaldetaljer från 1884! Denna bostad har på sina 36 kvm allt ni kan önska er och är fullt utrustad, välplanerad och otroligt charmig, ett kompromisslöst boende helt enkelt. Lägenheten disponeras idag genom en välkomnande entré, ett rymligt sovrum som inrymmer dubbelsäng och förvaring. Öppen planlösning mellan nyrenoverat kök och vardagsrum som skapar en stor social yta samt helkaklat duschrum och wc. Genomgående för lägenheten är dess tidstypiska detaljer såsom speglade dubbeldörrar, bröstpaneler, en generös takhöjd om 3,20 m, vackra speglade fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och tjusiga fiskbensparkettgolv. Till lägenheten hör även ett källarförråd om ca 3,6 kvm.

Föreningen är stabil och har en god ekonomi. Optimalt läge på Odenplan med alla butiker, restauranger, serviceinrättningar och bra kommunikationer med buss utanför dörren, tunnelbana och pendeltåg inom ett par minuters promenad samt härliga Vasaparken bara ett stenkast bort!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
1 703 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns)
Såld
2018-10-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.