Dalagatan 86 D, 4 tr

Dalagatan 86 D, 4 tr

Slutpris

5 500 000 kr


Vasastan— Stockholm

Dalagatan 86 D, 4 tr


Slutpris
5 500 000 kr

Vasastan— Stockholm

Sekelskiftestvåa i högt läge mot gård med ca 3 meter i takhöjd!

Varmt välkomna till denna vackra sekelskiftestvåa med populära attribut så som högt i tak, ljusa ytskikt och originaldetaljer!

OBS: Det har varit ett stort intresse för denna lägenhet. Är du i riskgrupp för Covid-19? Kontakta mäklaren för en privatvisning istället. För Video-visning, Privatvisning, Förhandsvisning eller dylikt, kontakta ansvarig mäklare Michelle Carlsson.

Bostadens hall ger goda förutsättningar för avhängning och förvaring, men även utrymme för en sittbänk eller barnvagn. Vardagsrummet badar i ljus ifrån ett stort, elegant fönsterparti mot gård. Här finns utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla och matplats. I sovrummet finns bra förvaring i en inbyggd garderob samt plats för en rejäl dubbelsäng, nattygsbord, arbetsplats eller annan trivselmöblemang. Det fullutrustade köket har diskmaskin och är trivsamt med bra förvaring och arbetsytor. Den populära tapeten Paradiset från Svenskt Tenn klär köksväggarna. Badrummet är vitkaklat och har både tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten har flertalet tidstypiska attribut så som högt i tak, djupa nischer, spanjoletter och takrosetter. Tidigare har det funnits bygglov för balkong från vardagsrummet. Till lägenheten hör ett källarförråd med full takhöjd, utöver det finns det även bra förvaring i lägenheten med bl.a. två inbyggda garderober med full takhöjd.

Brf Smedjan 11 är en äkta förening som innehar 166st bostadsrätter och har 9st hyresrätter vilket är en stor dold tillgång för föreningen som vid försäljning skulle kunna göra föreningen skuldfri. Utöver detta finns även 5st lokaler. Huset byggdes 1919 och föreningen bildades 1998. Belåningen är 3270kr/kvm enligt årsredovisningen från 2019. De stora renoveringarna är gjorda så som bl.a stambytet 2011.

Bostaden är centralt belägen i Vasastan som har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Området erbjuder även mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje och pendeltåg från Odenplan. Den nya pendeltågsstationen är belägen endast ett stenkast ifrån bostaden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 110 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-01-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.