Dannemoragatan 18, 5 tr / Vasastan / Stockholm

Skapa ditt drömboende på mysiga Dannemoragatan! Högt läge med balkong i sydväst!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
2 800 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dannemoragatan såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Dannemoragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet att skapa ditt drömboende i denna lägenhet med ett högt och ljust läge i huset samt härlig balkong med sydvästläge! Bostaden erbjuder ett charmigt kök i original med gott om förvaring. Vardagsrum med fin stavparkett på golvet och gott om plats för möblemang. Vidare finns ett rofyllt sovrum med platsbyggda garderober och stavparkett. Fräsch kaklat badrum.

Här bor du på bra adress i Vasastan med ett fint läge. Nära till Hagaparken med härliga promenadstråk längs med Brunnsviken. Goda kommunikationer med buss nr 2 och 5 minuter till Odenplan med pendeltågsstation, T-banans Gröna linje samt flertalet busslinjer.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration