Döbelnsgatan 87 / Vasastan / Stockholm

Anno 1904 - Balkong med kvällssol - Vackra furugolv

Slutpris
7 267 500 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
3 355 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Döbelnsgatan såldes av oss 2018-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Döbelnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På tredje våningen i en fastighet från 1904 i den populära stadsdelen Vasastan ligger denna fantastiska trerummare med balkong om ca 85 m². Bostaden har omsorgsfullt renoverats under de senaste åren och man har verkligen lyckats framhäva den underbara sekelskifteskaraktären. Vackra nyslipade furugolv med vit lut, stuckaturer och platsbyggd bokhylla, väl tilltagen takhöjd och nytt kök med full maskinell utrustning och arbetsbänkar i Carrara marmor.

Planlösningen erbjuder ett stort kök med plats för 12-14 personer samt utgång till stor balkong via parglasdörrar med bästa solläge. Stort vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp men även för en matsalsmöbel. I vardagsrummet finns också en platsbyggd bokhylla. Master sovrum med platsbyggd förvaring som accessas genom vackra tidsenliga pardörrar. Ytterligare ett sovrum perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Bostaden har dubbla ingångar och önskar ni finns flertalet alternativ till planlösning. Behöver ni ytterligare ett sovrum ger planlösningen optimala möjligheter för det, eller om ni önskar inreda en uthyrningsdel och på så sätt bo till en extremt låg månadskostnad på en attraktiv adress. Valmöjligheterna är många.

Välskött förening med låg skuldsättningsgrad.

Varmt välkommen till Döbelnsgatan 87

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration