Drottningholmsvägen 17, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Exklusiv vindsetage i tre plan! Terrass i söderläge, balkong & öppen spis!

Boarea/biarea
159/22 kvm
Avgift
6 451 kr/mån
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drottningholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk vindsetage i tre plan med vackra bevarade sekelskiftesdetaljer, takbjälkar och takkupor! Bostadens 159 + 22 kvm erbjuder en stor öppen kökslösning med påkostade materialval och plats för stora sällskap. På entréplan finns även ett sovrum med solig balkong och ett badrum med bubbelbadkar. På plan två möts ni av en stor terrass i söderläge, ett härligt vardagsrum med öppen spis, ett stort lyxigt badrum med dressing-room. Plan tre erbjuder ett rofyllt sovrum, kontor samt sällskapsrum. Här finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum. Inbyggda takhögtalare från Sonance i såväl vardagsrum, stora badrummet samt i sovrummet på plan tre. Fiber 250 mb ingår Uttag finns i entrén samt på plan tre. Vattenburen golvvärme på plan två ger härlig värmekomfort.
Detta är en äkta föreningen med flera hyresgäster och mycket god ekonomi.

Här bor ni lugnt och skönt men i direkt närhet till såväl natur, bad som stadens puls. Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet bjuder på underbart parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenader utmed Riddarfjärden. Fridhemsplan ger fullt utbud av service, butiker, gym mm samt utmärkt kommunikation med T bana och flertalet bussar inkl Arlandabussen direkt utanför porten. Goda Parkeringsmöjligheter på närliggande gator.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration