Drottningholmsvägen 17, 5 tr

Drottningholmsvägen 17, 5 tr


Kungsholmen— Stockholm

Drottningholmsvägen 17, 5 tr



Kungsholmen— Stockholm

Exklusiv vindsetage i tre plan! Terrass i söderläge, balkong & öppen spis!

Fantastisk vindsetage i tre plan med vackra bevarade sekelskiftesdetaljer, takbjälkar och takkupor! Bostadens 159 + 22 kvm erbjuder en stor öppen kökslösning med påkostade materialval och plats för stora sällskap. På entréplan finns även ett sovrum med solig balkong och ett badrum med bubbelbadkar. På plan två möts ni av en stor terrass i söderläge, ett härligt vardagsrum med öppen spis, ett stort lyxigt badrum med dressing-room. Plan tre erbjuder ett rofyllt sovrum, kontor samt sällskapsrum. Här finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum. Inbyggda takhögtalare från Sonance i såväl vardagsrum, stora badrummet samt i sovrummet på plan tre. Fiber 250 mb ingår Uttag finns i entrén samt på plan tre. Vattenburen golvvärme på plan två ger härlig värmekomfort.
Detta är en äkta föreningen med flera hyresgäster och mycket god ekonomi.

Här bor ni lugnt och skönt men i direkt närhet till såväl natur, bad som stadens puls. Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet bjuder på underbart parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenader utmed Riddarfjärden. Fridhemsplan ger fullt utbud av service, butiker, gym mm samt utmärkt kommunikation med T bana och flertalet bussar inkl Arlandabussen direkt utanför porten. Goda Parkeringsmöjligheter på närliggande gator.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
159/22 kvm
Avgift
6 451 kr/mån
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.