Drottningholmsvägen 76, 2 tr

Drottningholmsvägen 76, 2 tr

Slutpris

7 050 000 kr


Thorildsplan— Stockholm

Drottningholmsvägen 76, 2 tr


Slutpris
7 050 000 kr

Thorildsplan— Stockholm

Ljus och stilren 4:a med fina detaljer och närhet till grönområden! Juridisk person godkänns!

Fri andrahandsuthyrning och juridisk person accepteras i denna smakfullt renoverad 4:a med genomgående eleganta ytskikt och nya bullerdämpande fönster. Bostaden har fina egenskaper som öppen spis, spegelindelade dörrar samt vackra plankgolv. Luftigt och inbjudande vardagsrum med härlig ljussättning från fönster i två väderstreck. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Det sobra köket har utmärkt förvaring bakom snygga grå fronter och generös arbetsyta för den matlagningsroade. Här finns dessutom all maskinell utrustning man kan behöva. Tre rofyllda sovrum varav två ligger intill varandra och ett i avsides lugn läge. Vill man, kan samtliga alternativt användas som arbetsrum om man skulle behöva. Via hallen kommer man in i det stilrena helkaklade badrummet med falldusch och tvättmaskin.

Med närhet till såväl citypuls med stort utbud av shopping, service och restauranger som grönområden och närhet till vatten gör läget till både charmigt och praktiskt. Rålambshovsparken är en grönskande oas med parklek, basketplan och härliga Smedsuddsbadet. Sommartid kan man njuta av maten från olika delar av världen levererad från någon av alla food trucks eller varför inte bara flanera med en glass längs med Norr Mälarstrand och njuta av Riddarfjärden och utsikten mot Söders höjder. Området har flertalet bra förskolor och skolor på lättillgänglig distans. I Gröna linjens tunnelbanestation Thorildsplan ligger strax intill och efter en kort promenad når du Fridhemsplan varifrån flertalet bussar och tunnelbanan blå linje utgår.

Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
3 344 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drottningholmsvägen.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.