Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Fredhäll / Ernst Ahlgrens Väg 5, 2 tr

Charmig 2:a i Fredhäll!

Varmt välkomna till en charmig och yteffektiv 2:a i mysiga Fredhäll! Bostaden ligger i ett fint 30-talshus och ett några tidstypiska originaldetaljer finns bevarade så som stora fönster och vackert furugolv. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med anslutande badrum. Vardagsrummet är ljust med ytor för både soffa, tv och matgrupp. Köket är trendriktigt med vita fronter och läderhandtag och i sovrummet ryms både säng, sängbord och arbetsplats. Bostadsrättsföreningen är stabil och en av Sveriges största med över 1000 medlemmar.

Bostaden är belägen intill ljuvliga Fredhällsparken och det är endast några minuters promenad till de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt sommartid. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss.

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Fredhäll
Ernst Ahlgrens Väg 5, 2 tr
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea: 38 kvm
Avgift: 2 025 kr/mån
Driftkostnad: 625 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Ernst Ahlgrens Väg