Ernst Ahlgrens Väg 5, 2 tr / Kungsholmen / Fredhäll / Stockholm

Charmig 2:a i Fredhäll!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 025 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ernst Ahlgrens Väg såldes av oss 2017-09-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ernst Ahlgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Fredhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en charmig och yteffektiv 2:a i mysiga Fredhäll! Bostaden ligger i ett fint 30-talshus och ett några tidstypiska originaldetaljer finns bevarade så som stora fönster och vackert furugolv. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med anslutande badrum. Vardagsrummet är ljust med ytor för både soffa, tv och matgrupp. Köket är trendriktigt med vita fronter och läderhandtag och i sovrummet ryms både säng, sängbord och arbetsplats. Bostadsrättsföreningen är stabil och en av Sveriges största med över 1000 medlemmar.

Bostaden är belägen intill ljuvliga Fredhällsparken och det är endast några minuters promenad till de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt sommartid. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration