Essinge Brogata 39, 2tr / Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
103 751
Boarea
34 kvm
Avgift
2 548 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Essinge Brogata 39, 2tr såldes av oss 2014-08-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väl disponerade mini 2:a om ca 34 kvm belägen på 2 trappor med inglasad balkong ut mot gata. Lägenhetens ytskikt har renoverats i omgångar och håller i dag ett mycket gott skick. Här erbjuds ett ljust kök med arbetsytor och förvaring bakom ljusa skåp och i lådor. Ett stort och ljust vardagsrum med gediget ljusinsläpp via fönsterpartier och balkongdörr. Helkaklat badrum och integrerade garderober i hall. Här bor du i direkt närhet till allmänna kommunikationer, livsmedelsbutik, caféer och Lilla Essingens härliga strandpromenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.