Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen - Lilla Essingen / Essinge Brogata 3

Välplanerad 2:a med balkong på Lilla Essingen!

Välkomna till denna ljusa och optimalt planerade 2:a om 43 kvm, med balkong och sjöutsikt, på Lilla Essingen! Stort och lättmöblerat vardagsrum med alkov/ matplats. Från vardagsrummet når ni balkongen med kvällssol. Stilfullt renoverat kök med diskmaskin och ljusinsläpp från fönster med sjöutsikt. Mysigt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Golvet i vardagsrummet pryds av fiskbensparkett, i köket och sovrummet ligger vacker ekparkett.

Stabil och välskött förening med de större renoveringarna bakom sig.

Här bor du med närhet till Lilla Essingens badbryggor, mysiga parker och härliga promenadstråk. Förutom detta har Lilla Essingen även goda kommunikationer med buss 1 och 56 och busshållplatsen finns direkt utanför porten. På Lilla Essingen finns dessutom ett brett serviceutbud samt flertalet caféer och restauranger, däribland populära restaurang Lux dag för dag. Cykelavstånd till city via Kungsholmen och vackra Norr Mälarstrand!

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen - Lilla Essingen
Essinge Brogata 3
Slutpris: 3 125 000 kr
Boarea: 43 kvm
Avgift: 2 507 kr/mån
Driftkostnad: 345 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 4 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm /