Essinge Brogata 15 / Lilla Essingen / Stockholm

Mysig 2:a med fina originaldetaljer!

Slutpris
2 815 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 062 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Essinge Brogata såldes av oss 2016-11-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Essinge Brogata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade tvåa med fina bevarade 1940-talsdetaljer i populära brf Rensnålen 3 på gemytliga Lilla Essingen - perfekt för dig som vill bo citynära men ändå i ett lugnt och grönskande område. Bostaden får gott om ljusinsläpp från fönstren i söderläge med fina fönsterbänkar i sten. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder gott om social yta med plats för soffgrupp, matplats och även sovplats för den som vill. Köket är fina skåpluckor och beslag. Sovrummet rymmer säng och annan möbel men kan även disponeras som matrum eller arbetsrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme och badkar. Förvaringsmöjligheterna är goda i inbyggda garderober i hallen. Föreningens gemensamma takterrass erbjuder en magisk vy över flera av Stockholms landmärken där det finns flertalet sittplatser och grillmöjlighet.

I området lever man ett härligt sjöstadsliv med strandpromenader, grillplatser, badbryggor, flera båtklubbar och badmöjligheter i Mälarens vatten. Luxparken erbjuder grönskande parkmiljö med utsikt över Riddarfjärden och ett stort trädäck som är populärt tillhåll på sommaren. Lilla Essingen har även allt man behöver i form av livsmedelsaffärer, ett flertal restauranger, gym, apotek, bagerier och caféer. Goda kommunikationer dygnet runt med buss. Med buss 1 når man Fridhemsplan där man kan byta till t-bana samt Stora Essingen där man med tvärbanan tar sig till bland annat Bromma flygplats. Sommartid trafikerar en pendlarbåt ön (Solna strand - Lilla Essingen - Gamla stan).

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration