Fatburs Kvarngata 17, 6 tr / Södermalm / Stockholm

3:a med inglasad balkong!

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
5 420 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fatburs Kvarngata såldes av oss 2017-12-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Kvarngata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa 3:a i populära brf Brinckan-Lehusen på Södermalm! Lägenheten karaktäriseras av mycket ljus genom flertalet fönsterpartier i i två väderstreck. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matsalsmöbler och tv-möbel samt utgång till en härlig inglasad balkong. Fint arbetskök i vitt med schackrutigt golv, två ordentliga sovrum, ett duschrum samt gäst-wc. Belägen i ett lugnt område intill Södra Station och med bara ett par minutera promenad till Medborgarplatsens och Mariatorgets stadspuls med restauranger, caféer samt lummiga grönområden vid Årstaviken där det även finns badmöjligheter. Kommunikationerna är goda - endast ett par minuter promenad till pendeltåget och ett antal busslinjer så som 4, 55 och 74.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration