Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Fatburs Kvarngata 25, vån 6

3:a på vån 6, högt o fritt läge med utsikt över takåsarna från balkongen och takterass!

Fin välvårdad lägenhet i välskött förening på Södermalm med all tänkbar service inom promenadavstånd. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med garderober, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Stort trevligt kök med ett runt fönster mot balkongen. Två sovrum där det stora har plats för både dubbelsäng och förvaring i garderober. På våning 7 ligger den fina takterassen med hänförande utsikt över takåsarna. Bostaden är belägen i ett lugnt område intill Södra Station, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen och Mariatorgets stadspuls och gedigna utbud av restauranger och caféer samt lummiga grönområden vid Årstaviken där det även finns badstrand. Mycket goda kommunikationer med bussar, t-bana samt pendeltåg.


Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Fatburs Kvarngata 25, vån 6
Slutpris: 4 900 000 kr
Boarea: 73 kvm
Avgift: 4 381 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 6 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Fatburs Kvarngata