Fatburs Kvarngata 19, 2 tr / Södermalm / Stockholm

Perfekt planerad trea med balkong mitt på Södermalm med närheten till allt man kan önska sig!

Slutpris
4 440 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 030 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fatburs Kvarngata såldes av oss 2019-05-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Kvarngata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en rymlig lägenhet om tre rum och kök i hjärtat av Södermalm. Lägenheten är i fint skick med goda förvaringsmöjligheter och en balkong mot gångstråk och gräsmatta. Det perfekta boendet för paret eller den lilla familjen.

Här hittar du ett rymligt, ljust vardagsrum samt ett stort och socialt kök. Lägenheten har två sovrum, ett stort badrum samt en hall med väl tilltagen förvaring och en balkong utan direkt insyn.

BRF Brinckan-Lehusen är en stabil och välskött förening med stort utbud av gemensamma aktiviteter och god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu och flertalet gemensamhetslokaler. I trapphuset finns bland annat gym, bibliotek samt takterass.

Bo med ett av Södermalms bästa lägen, precis intill Mariatorget! Lägenheten ligger nära Rosenlundsparken och Tantolunden finns endast ett stenkast bort. Här finns verkligen allt för dig som vill bo centralt och njuta av det bästa Stockholm har att erbjuda.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration