Fatburs Kvarngata 27, 5 tr

Fatburs Kvarngata 27, 5 tr

Slutpris

5 320 000 kr


Södermalm— Stockholm

Fatburs Kvarngata 27, 5 tr


Slutpris
5 320 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus och välplanerad 3:a i toppskick högt upp i huset med balkong i söderläge!

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 3:a högt upp i huset med balkong i söderläge. Bostaden har en välkomnande hall med generös förvaring och ett stilrent kök som totalrenoverades 2013 med utgång till en inglasad balkong i högt söderläge. Luftigt vardagsrum samt två sovrum med plats för såväl dubbelsäng, sängbord, arbetsbord och förvaring i garderober. Helkaklat badrum som även det totalrenoverades 2013 med både tvättmaskin och torktumlare. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

BRF Brinckan-Lehusen är en stabil och välskött förening med stort utbud av gemensamma aktiviteter och god ekonomi samt låg belåning som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu och flertalet gemensamhetslokaler. I föreningen finns bland annat gym, bibliotek samt takterrass.

Bo med ett av Södermalms bästa lägen, precis intill Mariatorget! Lägenheten ligger nära Rosenlundsparken och Tantolunden finns endast ett stenkast bort, beläget i ett lugnt område intill Södra Station och med bara ett par minutera promenad till Medborgarplatsens och Mariatorgets stadspuls med restauranger, caféer samt lummiga grönområden vid Årstaviken där det även finns badmöjligheter. Kommunikationerna är goda - endast ett par minuter promenad till pendeltåget och ett antal busslinjer så som 4, 55 och 74.

Välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 133 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-10-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.