Fatburs Kvarngata 14

Fatburs Kvarngata 14

Slutpris

4 800 000 kr


Södra Station / Södermalm— Stockholm

Fatburs Kvarngata 14


Slutpris
4 800 000 kr

Södra Station / Södermalm— Stockholm

Välplanerad 3:a med balkong i centralt läge på Södermalm!

Välplanerad 3:a med balkong i centralt läge på Södermalm! Bostaden har fina egenskaper som stora fönster och parkettgolv som löper genom lägenheten och ger harmoni åt rummen. Det luftiga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket är lättmöblerat och har plats för såväl större soffgrupp som matplats för flertalet gäster. Genom glasad balkongdörr kommer man ut på balkongen som ligger i skönt söderläge. Här finns gott och väl utrymme för bord, stolar och krukor för den som vill odla. Köket har bra förvaring bakom snygga träfronter och generös arbetsyta på både bänk och skiva på köksön. Här finns också all maskinell utrustning man kan behöva. Med två sovrum i bra storlek, där det ena är utmärkt som master bedroom och det andra som antingen barnrum eller arbetsrum, är lägenheten perfekt för familj, par eller den som bor på egen hand. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har falldusch och tvättmaskin. Bostaden har mycket bra förvaring i flertalet garderober i hallen och i det större sovrummet.

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden, lekpark och badmöjligheter. Ett stenkast bort finner ni även livsmedelsbutiker, restauranger och inte minst utmärkta kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.

Med ingång från Södermalmsallén finner ni lägenheten en trappa upp och med ingång från Fatburs Kvarngata finner ni lägenheten en trappa ner.

Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 989 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-01-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.