Fleminggatan 89, 4 tr

Fleminggatan 89, 4 tr

Slutpris

8 100 000 kr


Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Fleminggatan 89, 4 tr


Slutpris
8 100 000 kr

Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Fantastisk, ljus sekelskifteslägenhet med balkong i söderläge!

Varmt välkomna till en förtjusande sekelskiftestrea (möjlig 4:a!) om 90 kvm med högt läge, öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge med hela familjen. Lägenheten har en låg avgift där bredband, kabel-tv och till och med elen ingår. Lägenheten totalrenoverades 2011 och präglas av lyxiga materialval och hög maskinell standard som samverkar med de vackra sekelskiftesattributen så som neddragen taklinje, ornamenterade fönsternischer, takrosetter, höga golvsocklar och speglade dörrar. Här finns mycket goda förvaringsutrymmen och en stor, lyxig walk-in-closet. Hela lägenheten har genomgående ljust färgsatta väggar och ett vackert ljust lutat och vaxat furugolv. En ytterligare finess är ljussystemet från Bticino som du bland annat kan styra direkt från din smartphone. Det här är ett hem för dig med högt ställda krav – här har man tänkt på allt in i minsta detalj. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med snyggt, klassiskt, schackrutigt klinkergolv och vidare ett luftigt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna köket och ett stort master bedroom med balkong i söderläge och sol hela dagen. Till sist ytterligare ett sovrum som även kan disponeras som arbetsrum och ett toppfräscht, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger centralt på Kungsholmen precis vid Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, kaféer och restauranger samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar, bland annat innerstadslinjerna 1, 3 och 4.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
3 351 kr/mån
Rum
3,5 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.