Folkskolegatan 3

Folkskolegatan 3

Slutpris

2 420 000 kr


Södermalm - Högalid— Stockholm

Folkskolegatan 3


Slutpris
2 420 000 kr

Södermalm - Högalid— Stockholm

Perfekt planerad 1:a i populära Hornstull!

Välkommen till en välplanerad och ljus 30-tals 1:a i hjärtat av Hornstull! Här finner vi välbevarade detaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett i original och en generös takhöjd som ger en härlig rymd. Tack vare bostadens höga läge i huset får du här ett härligt ljusinsläpp året om. Nyrenoverat kök i stilrent utförande med bland annat diskmaskin och matplats/ bardisk. Ett lättmöblerat och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och sovdel. Goda förvaringsmöjligheter. Stambytt och helkaklat badrum samt säkerhetsdörr.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer.

Lägenheten ligger belägen ett par minuter från T-bana och flertalet busslinjer och samtidigt ett stenkast från härliga promenadstråk bland Årstavikens grönområden. Från Hornstull kan du även ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
24 kvm
Avgift
1 286 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2018-02-27

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Folkskolegatan såldes av oss 2018-02-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Folkskolegatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.