Folkungagatan 96 / Södermalm / Stockholm

Välplanerad söderpärla med stor balkong och fransk balkong!

Slutpris
6 375 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
2 813 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2017-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fint läge på Söder med närhet till både nöjen och kommunikationer ligger denna välplanerade lägenhet. Genomgående med fönster i två väderstreck, varsamt renoverad med en stor balkong mot den lugna innergården. Stort kök med matplats invid fönster och ett fräscht badrum. Lägenheten karaktäriseras av stora sällskapsytor, oljad stavparkett och tidstypiska snickerier.
Föreningen har en trevlig innergård samt en takterass med hänförande utsikt. Mycket centralt läge på Södermalm med närhet till såväl trevliga Nytorget som livliga Medborgarplatsen. Bra kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt gångavstånd till tunnelbanans gröna linje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration