Fredhällsgatan 13, 3 tr

Fredhällsgatan 13, 3 tr

Slutpris

2 525 000 kr


Kungsholmen/Fredhäll— Stockholm

Fredhällsgatan 13, 3 tr


Slutpris
2 525 000 kr

Kungsholmen/Fredhäll— Stockholm

Mysig ytsmart etta i toppskick!

Varmt välkommen in till denna välplanerade och mysiga lägenhet i absolut toppskick! Bostaden har fina ytskikt med flertalet vackra originaldetaljer bevarade, såsom kammarlås och fagert plankgolv. Badrummet är stilrent renoverat med vitt kakel och klinkers med golvvärme. Inne i badrummet finner ni separat dusch, WC och handfat med ovansittande spegel och infällda spotlights i tak. Köket är avskilt från rummet och är utrustat med två kokplattor, kylskåp med frysfack och gott om arbetsyta. Microvågsugn finns att tillgå. I det stora rummet är det fritt att inreda efter eget behag, här finns plats för soffa, säng och matplats. Förvaringsmöjligheter finns i en rymlig inbyggd klädkammare och förrådet i källarplan. Lägenheten har ett genomgående vackert plankträgolv och ljusa målade väggar. Det stora fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp och utanför glimtar Essinge fjärden. Tack vare föreningens goda ekonomi har bostaden en mycket låg avgift.

Brf Titania är en äkta och stabil förening med 23 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har mycket god ekonomi och äger marken med en trevlig innergård som har uteplatser för medlemmarnas förfogande. I källarplan finns tvättstuga och cykelrum. Föreningen har totalt sex parkeringsplatser, tre parkeringsplatser på innergården som föreningens medlemmar kan hyra för 750 kr/mån samt tre garageplatser, vilka kan hyras för 1200 kr - 1300 kr/mån. Till dessa är det separat kö.

Lugnt läge på Kungsholmen i populära Fredhäll. Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och T-bana Kristineberg bara någon minut bort. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till city på ca 7 minuter. I området finns flertalet trevliga restauranger, bl a. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. För atleten finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett stort utbud av butiker och närservice.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
19 kvm
Avgift
844 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fredhällsgatan såldes av oss 2021-08-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fredhällsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sofia Kihlman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.