Fredsborgsgatan 19 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
7 167 000 kr
Boarea
117,5 kvm
Avgift
5 244 kr/mån
Driftkostnad
675 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2016-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredsborgsgatan såldes av oss 2016-02-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fredsborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En familjelägenhet med hela tre balkonger som har det där "lilla extra" i form av ljus, rymd och funktion. Här släpper de stora, breda fönstren in ett härligt ljus utan nämnvärd insyn. Generöst vardagsrum i anslutning till kök med stora fönsterpartier och utsikt över Fredsborgsparken. 4 sovrum varav tre av dem har utgång till balkong. Två helkaklade badrum samt separat tvättstuga. Bra förening som nyligen sänkt sina månadsavgifter med 10%. Här bor du centralt, mitt i området med bekvämt badrocksavstånd till badbryggan vid Liljeholmskajen. Bekvämt och stort som en villa men med bostadsrättens trygghet och enkelhet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration