Frejgatan 22, 2 tr

Frejgatan 22, 2 tr

Slutpris

7 025 000 kr


Vasastan— Stockholm

Frejgatan 22, 2 tr


Slutpris
7 025 000 kr

Vasastan— Stockholm

Vacker & ljus sekelskiftestrea i absolut toppskick - balkong med kvällssol mot innergård!

Vacker & ljus sekelskiftestrea i absolut toppskick - balkong med kvällssol mot innergård! På en av Stockholms mest anrika adresser hittar du denna sekelskiftestrea om väldisponerade 75 kvadratmeter. Bostaden, som är i toppskick, är väldigt ljus och erbjuder välbevarade originaldetaljer såsom takrosetter och stuckatur. Här bor du i en rymlig lägenhet med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och generös takhöjd. Utöver finner du modern utrustning i köket, bra förvaringsmöjligheter och utmärkt planlösning. Senast som i april i år, målades och spacklades hela lägenheten om. Bostaden fick då även ett helt nytt badrum som totalrenoverades och byggdes om från grund till ett större och fräschare badrum.

Till lägenhetens pärlor hör bland annat ett modernt och ljust kök med bänkskiva i svart marmor, vitt stänkskydd i kakel och påkostade vitvaror. Perfekt för dig som vill skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (se alternativ planlösning).

Brf Svea-Frej är en trevlig, välskött och solid förening med mycket god ekonomi, låg belåning och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig och välskött innergård med sittplatser.

I hjärtat av Vasastan bor du lugnt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, lekplatser, fina grönområden, bra kommunikationer, tunnelbanestation och pendeltågsstation. Vanadislunden ligger runt hörnet, Pulserande Odengatan och Odenplan en kortare promenad bort och Vasaparken når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende i toppskick med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
75 kvm
Avgift
2 696 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-10-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.