Frejgatan 52, 4tr

Frejgatan 52, 4tr

Slutpris

6 550 000 kr


Vasastan— Stockholm

Frejgatan 52, 4tr


Slutpris
6 550 000 kr

Vasastan— Stockholm

Högt belägen 3:a i toppskick, nästan skuldfri förening, stor nybyggd balkong och garage i huset!

Välkommen till denna optimala 3:a med stor balkong i nästan skuldfri förening. Lägenheten om 67 kvadratmeter är i toppskick, är högt belägen på 4:e våningen och har en fantastisk nybyggd balkong om 5 kvadratmeter i österläge mot Dalagatan. Lägenheten erbjuder dessutom vackra vitlaserade golv och öppen planlösning – ett exklusivt boende med härlig rymd, vackert ljusinsläpp och inbyggt högtalarsystem.

OBS! Balkongen är precis nybyggd och därför är den inte med på bilderna, se planritning och referensbild för placering av balkongdörr. Balkongens mått är 3,60 x 1,40m.

Lägenhetens kök är socialt, påkostat och modernt och har generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och luftigt med ljusa väggar, vitlaserad ekparkett och med utgång till den nya balkongen. När solen tittar fram kan du öppna dörren till den stora balkongen med sol hela morgonen och förmiddagen. I lägenheten finns två sovrum varav ett stort och härligt Master Bedroom med walk in closet, samt ett mindre sovrum som passar perfekt som barnrum/gästrum. Badrummet är smakfullt och stilrent och är utrustat med golvvärme, regndusch, badkar, kommod, handdukstork och det är förberett för tvättmaskin.

Brf Valkyrian 25 är en välskött förening med god mycket ekonomi. I föreningen finns en gemensam, trevlig takterrass med utemöbler och en fantastisk utsikt över staden. Det finns även garage, nyrenoverad tvättstuga, cykelrum och grovsoprum. I entréplan ligger ICA Dalastan.

I hjärtat av Vasastan bor du i ett centralt och attraktivt läge med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, förskolor och skolor. Nya pendeltågstationen Odenplan ligger i samma kvarter. Odenplan ligger runt hörnet, Vasaparken och Sankt Eriksplan en kortare promenad bort och storstadspulsen i city och Stureplan når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
67 kvm
Avgift
2 821 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.