Fridhemsgatan 3, 7 TR / Kungsholmen/Norr Mälarstrand / Stockholm

Välplanerad trea invid Norr Mälarstrand! Balkong i söder, öppen spis och utsikt mot Riddarfjärden!

Slutpris
6 650 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 274 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-12-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2017-12-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Norr Mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en välplanerad trea invid Norr Mälarstrand med otroligt ljus och slående utsikt mot Riddarfjärden! Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med avhängning för ytterkläder och förvaring i garderober. Vidare når ni vardagsrum och kök med en öppen och ljus planlösning. Från vardagsrummet når ni den södervända och soliga balkongen med högt, fritt läge och fantastisk vy. I vardagsrummet finns också en ljuvlig öppen spis att njuta av under de kommande höst- och vinterkvällarna. Köket håller hög standard med vita luckor, massiv arbetsbänk och bra maskinell standard. Till sist två riktigt bra sovrum, också de med stora fönster och härlig vy över takåsarna. För den som inte blir mätt på utsikten har föreningen tre gemensam takterrasser som medlemmarna är välkomna att utnyttja.

Här bor du i ett lugnt och mycket populärt kvarter med områden som erbjuder all närservice man kan tänkas behöva och i det myllrar av restauranger och caféer. Ett stenkast bort finner du också vatten och grönska samt kommunikationer som tar dig till Stockholm city på under 10 min.

Ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration