Fridhemsgatan 8, 3 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus 2:a i mycket bra skick, skuldfri brf och toppläge på nedre Kungsholmen!

Slutpris
4 170 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
1 456 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus 2:a i mycket bra skick med toppläge på nedre Kungsholmen. Låg avgift i äkta och skuldfri brf med mycket god ekonomi. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Högt upp med stora, eleganta fönster och generöst ljusinsläpp. Alla fönster mot grönskande yttre gård framför fastigheten. Ytterst välplanerad 2:a med optimal planlösning och stort sovrum. Stilrent renoverat kök och helkaklat badrum med tvättmaskin och smakfulla materialval. Stilfull fastighet anno 1926 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen mellan Norr Mälarstrand och Fridhemsplan. Mycket attraktiv adress på lugn gata. Riddarfjärdens vatten, båtliv och strandpromenad runt knuten. Rålambshovsparkens rekreationsmöjligheter på nära avstånd. Västermalmsgallerian med all service nås på några minuter. Nära Kronobergsparkens grönska samt ypperliga kommunikationer med bussar samt T-bana Fridhemsplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration