Fridhemsgatan 10 B, bv Gårdshus / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad 2:a med uteplats i skönt söderläge, med toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 004 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2:a i skönt söderläge med egen uteplats i gårdshus, med toppläge på Kungsholmen! Bostaden är nymålad under våren 2019 och har nytt vackert marmorgolv i hallen. Det väldisponerade vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket. Här ryms såväl soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Sovrummet som är rofyllt ligger ett par trappsteg ned från köket och är stort nog för dubbelsäng och annat möblemang. Härifrån kommer man ut till den trevliga terrassen med plats för utemöbler och krukor för jordgubbsodlingen. Badrummet som har falldusch är stilrent renoverat för några år sedan. Lägenheten har mycket bra förvaring i garderobsvägg i sovrummet, klädkammare i hallen samt källarförråd som hör till bostaden. Här är en bostad att längta hem till!

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration