Frödingsvägen 6

Frödingsvägen 6

Slutpris

3 625 000 kr


Fredhäll— Stockholm

Frödingsvägen 6


Slutpris
3 625 000 kr

Fredhäll— Stockholm

Öppen planlösning - Låg avgift - Populärt läge i Fredhäll

Lägenheten har ett fantastiskt vardagsrum med fint fönster och intill ligger det snyggt renoverade köket med köksö som är fullt maskinellt utrustat. I det luftiga vardagsrummet finns plats för matgrupp som rymmer många middagsgäster och sällskapsdel.
Sovrummet är mysigt och i dag inrett med en 160 cm bred säng, men en större får plats. Från lägenhetens samtliga fönster har man utsikt över trädkronorna längs Frödingsvägen.
Det helkaklade badrummet har duschhörna, handfat, handduksvärmare och wc.
Lägenheten har mängder med charmiga originaldetaljer bevarade, så som brädgolv, högt i tak och vackra fönster med spanjonetthandtag. Detta i kombination med renovering av kök med moderna snygga materialval och vitvaror.

På Frödingsvägen 6 har du grönskan precis utanför dörren med lummiga Fredhällsparken precis intill. I parken finns utomhustennisbana och härliga promenad- och löparspår. Fredhälls och Kristinebergs populära klippbad når du på någon minut vilket är en stor bonus under sommarmånaderna. Strax utanför dörren finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss och du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger finns ca 10 minuters Promenad bort.


Boarea
43 kvm
Avgift
1 682 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1,5 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-04

Mäklarhuset Stockholm Kungsholmen

Denna lägenhet på Frödingsvägen såldes av oss 2020-02-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Frödingsvägen.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.