Furusundsgatan 8, 1,5 tr

Furusundsgatan 8, 1,5 tr

Slutpris

2 450 000 kr


Gärdet— Stockholm

Furusundsgatan 8, 1,5 tr


Slutpris
2 450 000 kr

Gärdet— Stockholm

Smart planerad 1:a med stort kök & låg avgift!

Varmt välkomna till denna mysiga etta belägen på Gärdets högsta punkt! Lägenheten erbjuder ett gediget kök med rejäl arbetsyta, lyxig vit marmor och inbyggd diskmaskin. Bostadens rum är mycket ljust och härligt tack vare det stora fönstret som släpper in rejält med solljus. Här finns utrymme för matplats, större säng samt annat önskvärt möblemang. I rummet finns även goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob.

Föreningen haubitsen 3 är en äkta förening från 1986. De har alla större renoveringarna bakom sig och äger marken. Föreningen disponerar över fastigheten Haubitsen 3 med 67 bostadsrättslägenheter och garage samt parkeringsplatser. Föreningen har mycket god ekonomi och är lågt belånad.

Bostaden är belägen på övre Gärdet. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Ladugårdsgärdet ligger med sina motionsspår, utegym och naturupplevelser precis intill. Lite längre ner på gatan finns en matbutik, postombud och restauranger. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Tunnelbanestation Gärdet (röd linje) når du inom en 5-minuters promenad, här finns även flertalet busslinjer som tar dig in mot stan.

Med bostaden som utgångspunkt har du nära till allt!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
24 kvm
Avgift
1 250 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1,5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2021-01-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Furusundsgatan såldes av oss 2021-01-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Furusundsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.