Fyrverkarbacken 38 / Kungsholmen/ Marieberg / Stockholm

4 - 5 rum och kök om 123,3 kvm med vidsträckt utsikt och balkong!

Utgångspris
8 500 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
123,3 kvm
Avgift
2 975 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Visningar
 • Sön 21 jan 10:30-11:00

  Öppen visning

Boka Budgivning

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade och insynsskyddade 4- 5:a med inglasad balkong, på höjden på Fyrverkarbacken 38. Helrenoverad lägenhet med nya golv, ytskikt, och eldragningar. Nytt HTH-kök med bänkskivor i granit. Siemensvitvaror, två kylar/frysar, varmluftsugn, ångugn och induktionshäll, renoverat badrum och gästtoalett. Magnifik och vidsträckt utsikt över Riddarfjärden och hela Stockholm med fönster i två väderstreck där du är omgiven av Mälarens glittrande vatten och drömmande utsikt.

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 34 bilder
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall:
  Väl tilltagen och välkomnade entré som gör att man direkt känner att här har man med en stor lägenhet att göra. Hallen inrymmer hatthylla med krokar och plats för skoförvaring i generös avskild hörna. Vidare förvaring med stor platsbyggd garderob med skjutdörrar. Golvet pryds av vacker klinker innanför dörren och ljus färgsättning på väggarna. Hallen binder ihop lägenheten och tar dig vidare till samtliga rum. Välkomna in!
 • Matsal:
  Mitt emellan vardagsrummet och köket ligger allrummet som i dagsläget disponeras som matsal, vilket är ypperligt då rummet rymmer stort bord med stolar för det större umgänget. Sitt och njut av utsikten i stort fönster medan du avnjuter en trevlig middag i goda vänners lag! Rummet är stort och här fås enkelt plats med byråer, skrivbord eller andra möbler om så önskas. Parkett på golvet och ljus färgsättning på väggarna.
 • Vardagsrum:
  Direkt från hallen når du lägenhetens hjärta, vardagsrummet med utsikt över Mälaren. Rummet är stort & rymligt nog för alla funktioner vilket ger mycket flexibla möbleringsmöjligheter. Inrymmer med lätthet piano, soffgrupp, fåtöljer, media möbel eller andra möblemang. Flertalet fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och syn över vatten. Som om det inte vore nog med vad vardagsrummet har att erbjuda finner ni också en möblerbar balkong som en förläning av rummet. Vacker parkett på golvet och väggarna är ljust färgsatta.
 • Sovrum 1, 2 & 3:
  Tre generösa och väl tilltagna rum som ligger med utsikt mot öster som kan disponeras som sovrum, arbetsrum eller gästrum för dem som önskar. Inrymmer med lätthet säng, nattduksbord, skrivbord och andra möbler. Stora fönsterpartier med utsikt över Riddarfjärden ger rikligt med ljus. Parkett på golvet och ljusa väggar. I samtliga rum finns garderober.
 • Kök:
  Nytt HTH-kök med bänkskivor i granit. Siemensvitvaror, två kylar/frysar, varmluftsugn, ångugn och induktionshäll. Köksö med vinkyl. Framför fönstret får man plats med matgrupp för ca 4 personer. Förvaringsmöjligheter i över- och underskåp och lådor med vita fronter. Vitt kakel ovan svart arbetsbänk i granit, parkett på golvet och ljusa väggar.
 • Gäst wc:
  Separat WC. Utrustat handfat och wc-stol. Vit grå klinker på golv och delvis grön kakelklädd vägg.
 • Duschrum:
  Badrum utrustat med spottar i taket, ångdusch, handfat med kommod, spegelskåp och ett skåp som ger förvaring, wc-stol och tvättmaskin. Mörkgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggar.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  123,3 kvm
 • Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad av föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Rum
  4 rum (3 sovrum)
 • Våning
  2 av 9
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har även ett 3 vånings-garage i anslutning, med totalt 204 st garageplatser samt 129 st parkeringsplatser. Garageplatserna kan hyras för 600 kr/mån för medlemmar och parkeringsplatserna (utomhus) för 300 kr/mån. Ett antal garageplatser kan utrustas med laddstolpe. Enligt samtal med föreningen 2018-01-09 finns det lediga platser i garaget och ca 1-2 månaders vänta tid på parkeringsplats.
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.
Ekonomi
 • Avgift
  2 975 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Möjlighet till 200 Mbit/s bredband med IP-telefoni (abonnemangsavgift) för 70 kr/månad
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel av årsavg.
  0,81635
 • Andelstal insats
  0,81635
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Silvieberg 3.
 • Allmänt
  Föreningen är välskött, skuldfri och har en mycket solid ekonomi.
  Brf Silvieberg 3 är en äkta förening som bildades 1987. I föreningen finns det 154 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 8 st. lägenheter som upplåts med hyresrätt, 35 st. studentlägenheter samt kommersiella lokaler. Hyresrätterna kan ses som en framtida dold tillgång. Intäkter från lokaler och parkering bidrar starkt till föreningens goda ekonomi.. Marken upplåtes med tomträtt som löper till 2020 med en förlängningsoption på 40 år, föreningen godkänner ej juridisk person. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Sweax AB).

  Föreningen har, tillsammans med bl.a. grannföreningen BRF Lysbomben, fått ett erbjudande från Statens fastighetsverk (SFV) att förvärva marken som hör till Brf Silvieberg. Då föreningen är skuldfri och har en mycket solid ekonomi, har stämman enhälligt röstat för detta erbjudande. Finansdepartementet har dock inte godkänt SFVs värdering av fastigheten enligt budgetpropositionen. Ny värdering kommer att göras efter årsskiftet. Under våren kommer ett nytt stämmobeslut att genomföras för att kunna förvärva fastigheten. Styrelsens i Brf Silvieberg ambition är att inom de närmaste 3-4 åren inte höja avgiften pga. av ett eventuellt köp av marken, allt annat oförändrat.

  För ytterligare information, se nedan bifogad årsredovisning samt föreningen hemsidan:
  https://www.silvieberg.se/
 • Kommande renoveringar
  2018 - måla om våningsplanen, planera upprustning i utemiljön, utöka antalet cykelplatser i källaren, projektera byte av fönster, reparera entrédörrar och genomföra renovering av hyreslägenheter.
 • Gjorda renoveringar
  2016 - Installation av nya hissar.
  2016 - Renovering av gästrum.
  2016 - Totalrenovering av tvättstugorna 30 och 40.
  2015/14 - Re-lining av samtliga V/A-stammar.
  2012 - Utbyggnad av fastighetsnät för data och bredband.
  2004 - Ny undercentral för effektivare uppvärmning.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Gästlägenhet ca 400kr/dygn.
  - Föreningen har ett större samlingsrum "Silviebergsrummet".
  - Fyra tvättstugor som endast får användas för de boende. Under uppgång 30 finns en stor tvättstuga som måste bokas, ett separata torkrummet som kan bokas samt en liten spontantvättstuga som inte kan bokas. Under uppgång 40 finns en stor tvättstuga som måste bokas, en grovtvättstuga med ett separat torkrummet som kan bokas.
  - Föreningsrum.
  - Fritidsrum utrustat med en enkel klättervägg, motionsapparater, pingisbord samt ett litet kök.
  - Snickarrum.
Området
 • Bostaden är attraktivt belägen på Marieberget här bor du vid fina promenadstråk, grönområden såsom Rålambshovsparken och Mariebergsparken, en kort promenad tar dig till Smedsuddsbadet.
 • Kommunikationer
  Goda kommunikationsmöjligheter i form av flertalet bussar från Västerbroplan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier