Gambrinusgatan 5, 1 tr

Gambrinusgatan 5, 1 tr

Slutpris

3 730 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Gambrinusgatan 5, 1 tr


Slutpris
3 730 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Renoveringschans - Garage i huset - Toppläge

På uppdrag av Brf Gambrinus 5 säljes denna trevliga genomgående lägenhet med alla förutsättningar för att bli ett riktigt drömboende. Hela lägenheten är idag i behov av ytskiktsrenovering. Lägenheten har vackra trägolv och samtliga väggar är målade i ljusa färger. Flexibel planlösning där lägenhetens kvadrat går att disponera på olika sätt efter tycke och smak. Fullt maskinellt utrustat arbetskök med goda arbetsytor och dörröppning in mot sovrummet. Sovrummet/matrum har plats för dubbelsäng. Det rymliga vardagsrummet har plats för både matgrupp och sällskapsmöbler. Två inbyggda garderober. Fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Välskött förening med dolda tillgångar i vacker fastighet från 30-talet. Föreningen har sålt två hyresrätter under 2020/2021, intäkten för dessa försäljningar kommer att användas till avbetalning på föreningens lån.

Gambrinusgatan är en lugn liten gata som sträcker sig mellan Hantverkargatan och Bergsgatan nära ner till mot Norr Mälarstrand där fina
promenad-/joggingstråk löper längs med Riddarfjärden. Även nära upp till Fridhemsplan och Kungsholmstorg med all tänkbar service och kommunikationer. T-bana Rådhuset ligger ca 3 min bort samt flertalet bussar strax utanför porten. Välkomna på visning!

Välskött förening med fyra hyresrätter kvar, garage samt två källarlokaler. Ansökan om balkong mot gatan förbereds. Föreningen planerar även att upplåta vinden till lägenheter. Nära till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Fridhemsplan. Omgående tillträde är möjligt.


Boarea
47 kvm
Avgift
2 704 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Gambrinusgatan såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gambrinusgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.